De cursus wordt verzorgd door een team van drie docenten onder leiding van dr. Giliam de Valk

tumblr_mjco89cUVY1rkz363o1_1280.jpg

dr giliam de valk

Dr. Giliam de Valk is universitair docent bij het Institute of Security and Global Affairs (ISGA) van de universiteit Leiden. Hij is gespecialiseerd in de methodologie van inlichtingen analyses. Hij heeft op verschillende universiteiten en de NLDA college gegeven over inlichtingenstudies, militaire strategie, counter-insurgency en contraterrorisme. Hij schreef zijn proefschrift over de kwaliteit van inlichtingenanalyses (2005) en richt zich nu op de methodiek van het niet missen van dreigingen.


tumblr_mlsetsKySj1rkz363o4_1280.jpg

Neal conijn

Neal Conijn is Security Intelligence consultant en docent bij opleidings- en consultancy kantoor SoSecure. Hij studeerde Psychologie, Inlichtingenstudies en Crisis & Security Management aan de universiteit van Amsterdam en universiteit Leiden. Neal doceert en adviseert diverse bedrijven, overheden en vitale infrastructuur instellingen over de Security Intelligence methodiek of bedreigingen die relevant zijn voor hun bedrijfsvoering.

Willem Leeuwenkamp

Willem Leeuwenkamp is Security Intelligence consultant en docent bij opleidings- en consultancy kantoor SoSecure. Hij studeerde Politicologie, Inlichtingenstudies en Crisis- en Security Management aan de universiteit van Amsterdam en Universiteit Leiden, en ontving de Kluiters prijs van het Ad de Jonge Centrum. Willem is onder andere nauw betrokken bij het oprichten van verschillende private inlichtingen platforms, en het ontwikkelen van een opleiding over de tegendraadse analysetechniek Red Teaming.